Burse

Cine ar trebui să aplice pentru o bursă?

  • Studenţii (toate disciplinele şi orice nivel Bachelor, Master, Doctorat) şi tinerii profesionişti de naţionalitate română care sunt interesaţi de ceea ce se ȋntamplă  pe plan european şi internaţional
  • deschişi faţă  de alte discipline şi dornici de a interacţiona ȋntr-un mediu multicultural
  • care ȋşi asumă angajamentul de a fi prezenţi ȋn Alpbach pe toată durata Forumului* şi de a participa la o seară pentru partenerii şi sponsorii noştri, care se desfăşoară ȋn România la scurt timp după terminarea Forumului.

*Aplicanţii care nu pot participa la Forum pe toată durata (16 zile) vor fi luaţi ȋn considerare ȋnsă cei dispuşi de a rămâne pe ȋntreaga perioadă vor fi favorizaţi.

Când?

  • Forumul European Alpbach se desfăşoară ȋn luna august a fiecărui an. IGAR ofera in acest an burse studentilor si alumnilor din UMF Targu-Mures.
  • Last Minute Call for Scholarship at UMF Targu-Mures: trimiteti dosarul de aplicatie pana la data de 10 iunie, ora 6 PM, la adresa igar.muras@gmail.com.

In colaborare cu Liga Studentilor UMF : https://www.facebook.com/groups/118614661549228/

Puteti downloada brosura pentru cu informatiile despre burse AICI: http://s.go.ro/e8bobdej

Cum?

  • Urmeaza ACEST link pentru a afla de ce documente ai nevoie pentru aplicatie.

Burse IG Alpbach Romania:

Procesul de aplicatie pentru bursele oferite de IGAR nu este inca deschis. Urmariti-ne pentru mai multe informatii pe Facebook. Ne puteti adresa orice intrebare pe adresa ig.alpbach.romania@gmail.com.

NOTA:

O bursă acoperă taxa de participare la conferinţă şi cazarea (ȋn camere duble sau multiple cu mic dejun) pe ȋntreaga durată a Forumului. Aceasta acopera si mesele pe perioada bursei.

Bursa nu acoperă cheltuielile de transport decât ȋn cazuri excepţionale.

Vă rugăm să consultaţi pagina oficială Forumului pentru informaţii detaliate referitoare la bursele pentru Forumul 2016  AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.